Mon Ami

O nama

gosti-01

Tradicija duga 25 godina

Neka Vaša nepca dožive jedinstveni gastronomski užitak mediteranskih specijaliteta u srcu Turopolja. Kušajte naše delicije poput kvarnerskih škampi, jastoga, školjki, carpaccia od tune s crnim tartufom ili gavuna prženih na maslinovom ulju. U Mon Amiju vas očekuje dnevno svježa i divlja bijela riba, crni rižoto od sipe, jadranska lignja i hobotnica na salatu, dimljene dagnje. Uz morska jela možete uživati i u beefsteaku s roštilja u umaku od tartufate i crnog tartufa. Također, nudimo vegetarijanska i jela bez glutena.

Kušajte naše extra djevičansko maslinovo ulje iz vlastitog maslinika u Skradinu, nagrađivano zlatnim medaljama. Shodno tome u ponudi imamo hrvatske zelene masline, te čaj od maslina.

Imamo vinsku kartu od 60 etiketa, poglavito vina hrvatskih proizvođača. Također proizvodimo svoje vino kuće cuvee Chardonnay Graševina iz podregije Pokuplje, vinogorje Vukomeričke gorice.

Ugodan ambijent

Nalazimo se u središtu Velike Gorice, ali i u blizini Međunarodne zračne luke Zagreb, tako da u našem ugodnom ambijentu može uživati svatko, od usputnog prolaznika do putnika koji između dva leta želi nešto dobro pojesti.

Organiziramo tematske večere i dane posvećene domaćim sezonskim namirnicama. Restoran ima 70 sjedećih mjesta. Odvojeni „separe“ za 10 osoba namijenjen je poslovnim sastancima zatvorenog tipa. Interijer je sadržan od prirodnih materijala koji predstavljaju naš pristup življenju i poslovanju

o-nama2

o-nama3

Vaše zadovoljstvo nama je na prvom mjestu

Mon Ami je idealno mjesto za poslovna druženja, svadbe, pričesti, krizme i krštenja.

Imamo preporuku od Croatia Michelin Restaurants – The Michelin Guide i Trip Advisora, a naša najvažnija preporuka su naši gosti.

Kuhinju vodi chef Goran Marko Beus.

Prepustite se našem osoblju koje će vas oduševiti svojom kreativnošću i ljubaznošću.